Miért jó meditálni?
Milyen hatással lesz rád?
Mennyi energiát használ fel az agyad valójában?

 

Erről írtam egy hosszabb cikket, köztük az agyműködésed érdekességeiről (valójában mennyi energiát használ fel az agyad) és a civilizációs betegségekről is lesz szó.

 

Aki kipróbálja a meditációt, már viszonylag rövid gyakorlás után tapasztalhatja saját magán a meditáció adta jótékony hatásokat, mint: a nagyobb belső nyugalmat, a nagyobb vitalitást, energiát és életerőt, a kisebb alvásigényt (ez persze függ a személy korábbi kialvatlansági állapotától is) és a nagyobb kiegyensúlyozottságot, a „minden rendben az életemben és a világban” érzést.

 

Erről szinte minden meditáló beszámol egy idő után – attól függően milyen gyakran és mennyi időt meditál. Ezek a hatások már rövid idő után kifejtik hatásukat a meditációt végző személyek belső életében (érzelmek, gondolatok, jóllét érzése és fizikai érzetek) és ez természetesen hatással van a külvilággal való kapcsolatára és az életében felbukkanó eseményekre is.

Egy meditációt gyakorló ember másképp reagál a stresszre, a hirtelen és váratlan helyzetekre, és könnyebben alkalmazkodik a különböző szituációkhoz az életében. Pusztán azért, mert énjében nyugalom, béke és derű van alapvetően, így van ideje, lehetősége és energiája reagálni, felmérni a helyzetet, gondolkodni és jól dönteni.

 

Míg akit a mindennapi teendők, kapcsolati problémák, elintéznivalók, lezáratlan ügyek folyamatosan frusztrálnak, annak az ezen való gondolkodás leterheli az agyát és az idegrendszerét, alapvetően egy zaklatott, stresszes, „káoszos” belső állapotot ír le.

 

Ebben az állapotban könnyű beismerni, hogy nagyon nehéz, vagy szinte lehetetlen helyesen gondolkodni, felmérni egy helyzetet több szempontból, empatikusnak lenni, és a végén jól dönteni és reagálni. Pusztán azért, mert az agy ezekre a feladatokra használt energiáját már elhasználta előzetesen a problémákon való rágódáson.

 

Biztos te is érezted már úgy, hogy „leszívott” egy problémán való gondolkodás, vagy az aggódás, nem igaz? Ez azért lehet, mert az agyunk a legenergiaigényesebb szervünk.

 

Nem tudom figyelted-e már magad ilyen szempontból, én mivel a munkám nagy részében nagy koncentrációra van szükségem, agyunknak ezt a jellemzőjét roppant mód észreveszem. Amikor nagyon fókuszálok, például cikket írok, videót készítek vagy tréninget tartok, érzem, hogy sokkal hamarabb elfárad az agyam, és sokkal több energiára is van szükségem.

 

Egyszerűen azért, mert azzal, hogy hosszabb ideig mélyen fókuszálok, hatalmas energiát használ fel az agyam. De nézd csak meg a gyerekeket, vagy emlékezz vissza, amikor tanultál!

 

Amikor nagyon figyelsz, vagy koncentrálsz egy feladatra, roppant nagy energiákat mozgósítunk a szervezetünkben, konkrétan az agy energia felhasználása az össz energia 25%-a!

Ez azt jelenti, hogy az összes energia, amit a szervezetednek biztosítasz, a 25%-át az agyad használja fel az agyműködés során.

 

Ha komoly koncentrációt igénylő munkát végzel, gondolkozol vagy tanulsz, ez az arány még nagyobb lehet! Ezért van az, hogy ha tanulsz, komoly fókuszálást igénylő munkát végzel, akkor hamarabb elfáradsz, és bizony hamarabb érzed, hogy pótolnod kell az elhasznált energiát, és éhes leszel.

 

Így teljesen logikus, hogy vizsgaidőszakban például miért eszünk többet, vagy akkor, amikor komoly szellemi munkát végzünk! Az agyunknak van a legtöbb energiára szüksége a működéshez, és éppen a gondolkodás és a figyelés lanyhulásán lehet a leghamarabb észrevenni az agy fáradását, vagy az energiahiányt.

 

Érdekességképp megjegyzem, hogy agyunk közben csak a szerveztünk csupán 2%-át adja, ha a tömegét nézzük. Mégis az összenergia negyedét használja fel.

 

A meditáció gyakorlásával ki tudjuk egyensúlyozni az agyunkat is, és ha túl sokat dolgoztattuk, le tudjuk csendesíteni és pihentetni tudjuk meditáció közben.

 

Mostanában nagyon sokan keresnek fel azzal a problémával, hogy úgymond folyton „kattog az agya” és „túlpörög” nem tud leállni. Ha te is hasonlókat tapasztalsz, akkor lehet, hogy nálad is az a helyzet állt elő, mint a 21. században sokaknál, hogy valóban túl sok inger érte az agyat, nem volt lehetősége pihenni, relaxálni, és amikor nem kellene, akkor is pörög, gondolkodik valamin.

 

Ezért nem tudsz leállni, pihenni, kikapcsolni, és sokan ezért szenvednek különböző alvásproblémákban, illetve ez hatással van a lelkiállapotukra és érzelmi állapotukra is. Ingerültebbek, feszültebbek lesznek ettől, többet stresszelnek, és ez hosszú távon a kapcsolataik minőségének romlásához vezethet, a munkahelyi teljesítményük romlásához, szexuális problémákhoz, a már említett alvásproblémákhoz és idegrendszeri problémákhoz.

 

Mint tudjuk, ezekből pedig sokkal könnyebben kialakulnak hosszú távon a különböző társadalmunkra sajnos jellemző civilizációs betegségek.

 

Civilizációs betegségnek nevezzük azokat a betegségeket, melyek a modern kor társadalmaiban jellemzően jelen vannak, mint magas vérnyomás, szív- és érrendszeri problémák, daganatos megbetegedések, elhízás, szívinfarktus, depresszió, agyvérzés, anorexia, bulímia, stressz, poszttraumás stressz, alkoholizmus, drogfüggőség, különböző függőségek, szenvedélybetegségek, különböző alvászavarok, cukorbetegség, Alzheimer- kór és a ma már szinte majdnem mindenkit érintő allergia és étel intolerancia.

 

Nem kell, hogy így legyen! Van megoldás!

 

Ez pedig saját tapasztalataim és a hozzám fordulókkal végzett több éves közös munka tapasztalata alapján a tudásod mélyítés és bővítése a stresszkezelésben, érzelmi intelligencia növelésében és meditációban!

Milyen szerencsések vagyunk, hogy a Theta Healing technika ezek közül mindhármat tudja, és képesek vagyunk fejleszteni magunkat a technika által.

Meg kell tanulnunk még jobban együttműködni az agyunkkal, és kikapcsolni, pihentetni, hogy regenerálódni tudjon!

Így szelíden módszerekkel képes vagy megelőzni a betegségeket és a negatív élethelyzeteket, vagy ha fennállnak, képessé válsz sokkal gyorsabban és könnyebben megoldani őket.

Nézzük meg milyen lehetőségeid vannak a tudásod és gyógyítói képességeid elmélyítésére!

Haladó tanfolyam

Tedd meg a következő lépést, és bővítsd tudásod a Theta Healingben és válj hivatalos, gyakorlott konzulenssé! Amit a tanfolyamon elsajátítasz: több, mint 600 pozitív letöltést kapsz, mellyel az energia szinted és rezgésszinted emelkedik.


Évtizedek óta nyomasztó blokktól képes leszel megszabadulni akár már első nap, ahol magadévá teszed Vianna 7 ásás technikáját. A hatékony, gyors, eredményes ásás alapjait itt elsajátíthatod és begyakorolhatod.


Ezután a 7 sík elméletét és gyakorlati technikáit vesszük végig, tanulsz állat-és növénygyógyítást, klienssel végzett munkát, hitrendszeri listát kapsz, érzelmi listát, amin mindenképp érdemes dolgoznod.


Ásványgyógyítás, meghalt ősökkel kommunikáció, felemelkedett mesterekkel kommunikáció, spontán gyógyulás, Bébi az anyaméhben gyakorlat.

Rengeteg tudás, gyakorlás, tapasztalás vár rád a 3 teljes nap alatt. Vianna szerint 15-20 év spirituális tudása van belesűrítve a tanfolyamba.

 

Game of life tanfolyam

Amerikában és Japánban egyszerűen csak a siker tanfolyamának hívják. Vállalkozás fejlesztésre, az igazi hivatásának megtalálására és jobban fizető álláshoz, házeladásra, házvételre, párkapcsolat kialakítására és jobbá tételére, fogyásra, gyermekáldásra, világkörüli út megvalósítására már mind használták ezt a tanfolyamot a társaid.

Én is nagyon sokat köszönhetek ennek a tanfolyamnak. Ezzel a tanfolyammal találtuk meg a Központ helyszínét, fejlesztettem fel a vállalkozásom, és életem minden területén eredményesen alkalmaztam már a tanfolyam anyagát.

Az a zseniális ebben az anyagban, hogy össze vannak gyűjtve a legjellemzőbb társadalmi, családi, múlthoz kötő és teremtést akadályozó hitrendszerek, több száz, és ezeken végighaladva hatalmasakat lépsz előre a tanfolyam 3 teljes napja alatt.

Ráadásul itt már olyan nagy az energia, hogy nem kell 10-20-50 ásást végezned, ha annyi blokkot tesztelsz ki, hanem 2-3 ásással tisztul 20-50 negatív hitrendszer is akár. Ne hidd el, próbáld ki! Fantasztikus tapasztalás, nagyon motiváló, nagyon gyors haladás a célodban és sok-sok felismerés garantált a tanfolyamon a jókedv mellett.

Dig Deeper tanfolyam

Vianna ennek a tanfolyamot a technikai tudását annyira fontosnak ítélte meg, hogy 2018 elején úgy döntött, hogy 2019-től kötelezővé teszi a Haladó tanfolyamot már végzett, és továbbfejlődni kívánó hallgatóknak ennek a tanfolyamnak az elvégzését.

2018-ban erősen javasolt a tanfolyam elvégzése, még nem kötelező, de ha konzulensként dolgozol, vagy Intuitív Anatómia tanfolyam végeztél vagy tervezel, érdemes betervezned a tanfolyam elvégzését.

A képzés 2 teljes napos, és az ásás technikai részét adja át még mélyebben, hogy még profibb lehess technikailag, még gyorsabban találd meg a probléma gyökerét, és tudd megoldani azt.

Kitérünk a klienssel végzett munkára, az ego, manipuláció kezelésére, hogyanjára. Roppant fontos technikai tudás, és gyakorlási lehetőség a tanfolyam – és lehetőséged van bármilyen technikai kérdésed átbeszélni, hogy még jobbá válj.

Szivárványgyermek tanfolyam

Képességfejlesztés, intuíció fejlesztés, gondolatolvasás, önbizalom fejlesztés játékos gyakorlatok segítségével.

 

6 éves kortól végezhető, akár Alaptanfolyam nélkül is – ez az egyetlen kivételes 4 napos Theta Healing tanfolyam, amely Alaptanfolyam nélkül is végezhető.

Hatalmas felismerések magaddal, az életeddel kapcsolatban, sokaknak volt életmegváltoztató tapasztalás, és utána megtalálták a saját útjukat, és megteremtették azt az életet, amiről előtte csak álmodtak.

Mély, transzformáló hatású, nagyon mély blokkokat vagy képes elengedni általa. Különleges alkalom, különleges időpontban, újjászületés és új élet lehetőségét adja energetikailag.

Intuitív Anatómia tanfolyam

A Theta Healing tanfolyamok csúcsa. A tanfolyamon elsajátítod a teljes tudását, összefüggés rendszerét annak, hogyan tudsz igazi Theta Healing konzulenssé és még jobb gyógyítóvá válni.

A tanfolyam két hetes, napi ásás gyakorlással, az információk oktató videók által, a tudás saját tapasztalás által épül be. A mindennapokban alkalmazható tudás vár rád.

A legmélyebb pozitív átalakulásoknak, életmegváltozásoknak, betegségek gyógyulásának voltam tanúja a korábbi tanfolyamok résztvevőinél. Nagy tapasztalás, aki konzulensként dolgozik, vagy szeretne dolgozni, nagyon javasolt, szinte elengedhetetlen ez a tudás, hogy igazán jó lehess.

Tömény tudás, és ami az egyik legfontosabb szerintem, hogy a képzés során saját magadat is gyógyítod és saját élményen keresztül jobban fogsz tudni segíteni utána másoknak is.

Orvosok is végeztek nálam, és visszajelzésük alapján hiánypótló az Intuitív Anatómia tudásanyaga. Intuíciód még jobb fejlődését pedig a napi intuitív leolvasással, testscanneléssel eddzük még jobbra.

A tavaszi kedvezmény keretein belül most extra kedvezménnyel vehetsz részt a választott tanfolyamokon. Március 30-ig a kedvezmény minimum 2 Theta Healing tanfolyam elvégzése esetén, ha március 30-ig átutalod az összeget, igénybe veheted mindkét tanfolyam korán kelő kedvezményes díját, sőt, extra ajándékként még további 20.000 Ft kedvezménnyel támogatlak a fejlődésed útján.

Élj a lehetőséggel, fektess magadba,és éld azt az életet, amit megérdemelsz!

2018 fontos év, ragadd meg a lehetőséget és ajándékozd meg magad a tudás, fejlődés és önfejlesztés ajándékával!

Bővebb részletekért írj az [email protected] email címre vagy hívj a 20 842 0139 számon.

Szeretettel várlak! Itt az idő!

Kolozsi Mariann

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close